Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής διοργανώνει στις 5 και 6 Δεκέμβρη ημερίδα, με στόχο την προώθηση του νέου σχολείου της αγοράς και την αξιολόγηση.
Η ημερίδα απευθύνεται προς τα στελέχη εκπαίδευσης (Διευθυντές Εκπαίδευσης κ.α.).
Διοργανώνεται από κοινού με τη γνωστή Γαλλική εταιρεία εμπειρογνωμόνων, που έχει αναλάβει την προετοιμασία των στελεχών του Δημοσίου για την προώθηση της αξιολόγησης, των απολύσεων και των ιδιωτικοποιήσεων στο Δημόσιο. Το σεμινάριο διεξάγεται στο κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, στα πλαίσια της τρίωρης στάσης εργασίας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική και δυναμική παρέμβαση στο κτίριο, διακόπτοντας το σεμινάριο
(βλέπε σχετικό video και φωτογραφίες στο portal 902.gr)

Έστειλαν με αποφασιστικό τρόπο το μήνυμα της επείγουσας ανάγκης να οργανωθεί τώρα ο αγώνας όλων των εκπαιδευτικών, όλων των εργαζομένων, ώστε η αξιολόγηση και συνολικά τα αντιλαϊκά μέτρα να μπλοκαριστούν στην πράξη, να μην εφαρμοστούν.
Όσα σεμινάρια και να κάνουν, ένα πράγμα να ξέρουν:
θα βρίσκουν παντού και πάντα μπροστά τους τα σωματεία, το ταξικό κίνημα, τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ